top of page

Social media marketing

Social media is een unieke en effectieve middel om je (potentiële) klanten te bereiken. Niet alleen kan je met afbeeldingen en video's een grote impact achterlaten van je merkwaarde, maar je kunt ook meer diepgang overbrengen van je bedrijf door middel van contentomschrijvingen. 

 

Er kan specifiek getarget worden op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep. Door jouw social media kanalen up-to-date te houden kan je effectief jouw sales- en brandingdoelstellingen verhogen.

Social media marketing
Social media marketing

Voordelen social media marketing

  • Merkbekendheid; Door ook op social media actief te zijn, sta je nauwer in contact me je doelgroep. Daardoor word je ook bekend bij je doelgroep wanneer zij tijd doorbrengen op social media en kunnen zij zich binden aan je imago op social media.

  • Groot bereik; Ongeveer 90 procent van de Nederlanders maakt gebruik van social media. De meeste mensen maken hier zelfs dagelijks gebruik van. Daarom is het belangrijk om ook op de sociale kanalen waar je doelgroep actief is aanwezig te zijn. 

  • Relatief lage kosten; Social media platformen zijn in principe kosteloos om te gebruiken.

  • Advertentiemogelijkheid; Naast dat je een social media account kan opzetten met jouw content, is het ook nog eens mogelijk om jouw gecreëerde content te adverteren op social media kanalen. Zo kan je een onbeperkte hoeveelheid mensen bereiken binnen jouw doelgroep en budget.

Social media kanalen

Social media kanalen volledige benutten weten wij raad mee. Marketing Divisie begrijpt het belang van kwalitatieve content en we zullen de sociale bewijskracht van uw netwerk volledig inzetten. We zijn gespecialiseerd in de volgende social media kanalen:

  • Instagram

  • Facebook

  • LinkedIn

  • Twitter 

Ben je nog niet goed vindbaar op de social media kanalen of zijn je social media accounts toe aan verbetering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je niet onnodig potentiële klanten of huidige klanten misloopt.  

Social media channels

Welke taken wij uitvoeren of kunnen overnemen

outsource social media ads

Kennis maken?

Tijd
bottom of page