top of page
Online marketing bureau in Gelderland

Marketing
Divisie

marketing bureau nederland

Over Marketing Divisie

Marketing Divisie is een resultaatgericht online marketing bureau gevestigd in Nijmegen, Gelderland. Onze focus ligt op het realiseren van winstgevende resultaten voor bedrijven door middel van aantoonbare technieken en tools in advertentiemarketing. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het analyseren van marktdata en het creëren van effectieve advertentiecampagnes die gericht zijn op jouw specifieke doelgroep.
 

Onze aanpak richt zich op het creëren van aantrekkelijke en relevante advertenties die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie. Wij werken nauw samen met onze klanten om de specifieke doelen en budget te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte strategie kunnen bieden die zowel rendabel als effectief is. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze industrie, zodat we de beste resultaten kunnen bieden.
 

Onze missie is om een langdurige en een win-win relatie met onze klanten op te bouwen. Wij geloven dat transparante communicatie en een persoonlijke benadering van groot belang zijn voor een succesvolle samenwerking. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en je op de hoogte te houden van de vooruitgang van jouw campagnes. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner in advertentiemarketing, neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien!

Onze werkwijze 

1

Onderzoek

2

Strategie en planning

3

Uitvoering

4

Optimalisatie

5

Rapportage

Specialismes

SEA (Google Ads)

Meer verkopen, leads of bereik? Met implementatie van gepersonaliseerde advertentiestrategieën zorgt Marketing Divisie voor het effectief behalen van resultaat.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Op de lange termijn veel waarde halen uit je website? Door alle aspecten van een hoge SEO-ranking uitvoering te verwerken, zorgen we ervoor dat je de SEO-marathon wint en hoger eindigt dan de concurrentie.

Social media ads

Social media is de plek waar je alle kanten op kunt gaan. Tot het behalen van leads of verkopen tot het creëren van meer merkwaarde en een duidelijke merkidentiteit. Ieder bedrijf is uniek en op social media is de kans om karakter te tonen. 

Data analytics

De ruggengraat van de belangrijkste marketingstrategieën. Kennis is waardevol en hoe meer data je hebt, hoe meer kennis je hebt over je klanten. Met inzicht op de doelgroep en hun gedrag is het mogelijk om krachtige keuzes te maken.

Contact

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op! We kijken ernaar uit om verder te helpen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page