top of page

Recente samenwerkingen

Als een gedreven bedrijf op het gebied van online marketing, hebben we vol enthousiasme succesvolle samenwerkingen opgebouwd door het leveren van effectieve oplossingen aan onze gewaardeerde klanten. 

We lichten er graag een paar uit

Met meer dan 260.000 klanten en 1.000.000 beheerde domeinnamen, dé partner voor ondernemers met online ambities.

Mijndomein

Bij Marketing Divisie zijn we trots op onze samenwerking met Mijndomein, een toonaangevend bedrijf in de online sector.

 

Sinds de oprichting in 2003 heeft Mijndomein zich toegewijd aan het toegankelijk maken van internet voor iedereen door betaalbare domeinnaamregistratie en gebruiksvriendelijke webhostingdiensten aan te bieden. 

Als verantwoordelijke voor de SEA-campagnes zijn we nauw betrokken bij de groei en het succes van Mijndomein. We dragen actief bij aan de zichtbaarheid en autoriteit van het bedrijf door effectieve advertentiestrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Onze expertise ligt in het optimaliseren van advertentiecampagnes om zo een maximaal rendement te behalen.

Emixion

een dynamisch en groeiend bedrijf met bijna 20 jaar ervaring in online marketing, grafisch design en webdevelopment

We zijn ook enorm trots op onze samenwerking met Emixion, een dynamisch en groeiend bedrijf met bijna 20 jaar ervaring in online marketing, grafisch design en webdevelopment.

 

We zijn verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes op diverse platforms, waaronder Google, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en TikTok. Onze rol is om de impact van onze klanten te vergroten door het creëren en ondersteunen van effectieve marketingcampagnes.

bottom of page