top of page

Google Ads (SEA)

Met Google Ads kan je bovenaan de zoekresultaten komen met je Ads advertenties. Zelfs nog boven de beste organische zoekresultaten. 

Het is geen geheim dat men geneigd is om sneller op de bovenste zoekresultaten te klikken. Wanneer via Google Ads advertenties op de juiste manier geoptimaliseerd worden, dan zal er zoveel mogelijk rendement worden behaald uit je campagnes. Onze ervaren Google Ads specialisten kijken ernaar uit om ook jouw bedrijf daarbij te helpen!

Kennis maken?

Tijd

Betrouwbare online marketingpartner van het MKB

Google adwords

Hoe gaat Marketing Divisie te werk?

Nou klinkt het allemaal wel mooi om bovenaan de zoekresultaten te eindigen en om veel rendement te halen uit je online AdWords campagnes, maar hoe krijgen we dit voor elkaar? 

Marketing Divisie beschikt over de expertise en ervaring om stapsgewijs elk bedrijf online te laten groeien. Hieronder hebben we een schema geplaatst van hoe zo'n traject er in de eerste maand uit komt te zien.  

freelance google ads specialist

SEA mogelijkheden    

Google Ads

Met Google Ads kom je op alle zoekmachine kanalen van de grootste zoekmachine. Bereik je doelgroep door deze breed inzetbare advertentiemethode. Wilt u Google Ads uitbesteden? Dan kan Marketing Divisie per direct met uw campagne aan de slag.

Google Shopping

Kom in de Google Shopping resultaten met jouw producten en productafbeeldingen.

 

Hierdoor bereik je sneller consumenten die specifiek op zoek zijn om iets te kopen.

YouTube Ads

Wil jij jouw doelgroep bereiken tijdens het bekijken van video's? Dan zijn YouTube Ads een krachtige manier om jouw doelgroep te bereiken.

Microsoft Ads

Een vaak onderschatte zoekmachine die veel mogelijkheden biedt is Bing. 

Er is minder concurrentie en de kosten per klik zijn overigens ook nog een lager. Iets voor jou?

Contact opnemen

Wij komen zo snel mogelijk bij je terug zodra we je vraag binnen hebben.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page