top of page

Google Tag Manager

Het is essentieel voor bedrijven om hun website en online campagnes efficiënt te beheren. Google Tag Manager (GTM) speelt hierin een cruciale rol door het mogelijk te maken om tags voor tracking en marketingoptimalisatie eenvoudig toe te voegen en bij te werken zonder tussenkomst van een webontwikkelaar. 


Google Tag Manager verhoogt niet alleen de snelheid waarmee wijzigingen kunnen worden doorgevoerd, maar vermindert ook de kans op fouten.

Neem contact op

Jarenlange Expertise

Datagedreven

Creatief en Effectief

Transparant

Waarom Google Tag Manager installeren?

De implementatie van Google Tag Manager biedt diverse voordelen:


  • Vereenvoudigd beheer van tags: GTM maakt het beheren van tags voor Google Analytics, AdWords, conversietracking en meer, overzichtelijk vanuit één interface.


  • Snellere website: Door het gebruik van GTM hoeven tags niet direct in de code van de website geplaatst te worden, wat de laadtijd van pagina's ten goede komt.


  • Verbeterde flexibiliteit: Marketeers kunnen zelf tags aanpassen en testen, wat de afhankelijkheid van technische teams vermindert en de snelheid van digitale marketinginspanningen verhoogt.


clark-tibbs-oqStl2L5oxI-unsplash.jpg

Kosten Google Tag Manager

Google Tag Manager is kosteloos beschikbaar voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. De primaire investering ligt in de initiële setup en het leren werken met het platform. 


Voor bedrijven die deze expertise niet in huis hebben, bieden wij als marketingbureau ondersteuning bij de installatie en configuratie van GTM. Afhankelijk van de complexiteit van de vereisten, kunnen de kosten voor deze diensten variëren, maar ze vormen een waardevolle investering in de efficiëntie van uw online activiteiten.


De belangrijkste factoren zijn: 


  • Implementatie van tags: Complexiteit en aantal tags die geïmplementeerd moeten worden.

  • Strategie en planning: Ontwikkeling van een tag-managementstrategie afgestemd op bedrijfsdoelen.

  • Onderhoud en updates: Regelmatig bijwerken en testen van tags om nauwkeurigheid te waarborgen.


De kosten van Google Tag Manager installeren en beheren hangt af van de specifieke vraag. Voor een indicatie van de kosten per dienst verwijzen we graag naar onze menukaart. Image by Studio Republic

Meer dan 100 mooie bedrijven gingen je voor 

Google Tag Manager uitbesteden

Optimaliseer uw online marketinginspanningen en websiteprestaties met Google Tag Manager. Ons team van experts staat klaar om u te helpen met de setup, configuratie, en het beheer van GTM, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf. 


Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw digitale strategie kunnen versterken met Google Tag Manager, en zet de stap naar een flexibelere en efficiëntere manier van online marketing.Neem contact op

Tijd
bottom of page