top of page

Google Analytics 4

Google Analytics 4 (GA4) markeert een nieuwe generatie van web- en app-analyse, ontworpen om bedrijven een dieper en meer geïntegreerd inzicht te bieden in hun klantgedrag. 


In tegenstelling tot zijn voorgangers, richt GA4 zich op een event-gebaseerd model, waardoor het veelzijdiger is in het volgen van interacties over zowel websites als mobiele apps. Dit biedt een uniform zicht op de klantreis, cruciaal voor het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën.

Neem contact op

Jarenlange Expertise

Datagedreven

Creatief en Effectief

Transparant

Waarom Google Analytics 4 installeren?

De belangrijkste voordelen van Google Analytics 4 omvatten:


  • Geavanceerde trackingmogelijkheden: Door een focus op events biedt GA4 meer flexibiliteit in het meten van specifieke gebruikersacties en interacties.


  • Cross-platform analyse: Een geïntegreerd overzicht van hoe gebruikers interactie hebben met uw website en app, wat leidt tot betere inzichten in de klantreis.


  • Verbeterde privacycontroles: In lijn met de toenemende privacywetgeving, biedt GA4 meer opties voor gegevensverzameling en -beheer, terwijl het de gebruikerservaring respecteert.


  • Predictieve analyse: Met behulp van machine learning biedt GA4 voorspellende inzichten, zoals potentiële inkomsten uit specifieke doelgroepen of de waarschijnlijkheid van conversies.


clark-tibbs-oqStl2L5oxI-unsplash.jpg

Kosten Google Analytics 4 

Google Analytics 4 is gratis te gebruiken, maar het vereist een zorgvuldige configuratie en voortdurende optimalisatie om het maximale uit het platform te halen. Ons marketingbureau biedt gespecialiseerde diensten voor de installatie, configuratie, en het beheer van GA4, zodat u zich kunt richten op wat echt telt: het interpreteren van de data om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. 


Afhankelijk van de complexiteit van uw website of app, kunnen de kosten voor onze diensten variëren, maar dit is een essentiële investering in het begrijpen van uw online prestaties en het verbeteren van uw marketingefficiëntie.


De belangrijkste factoren zijn: 


  • Installatie en setup: Inrichting van GA4, inclusief event tracking en conversie-instellingen.

  • Configuratie van rapporten: Aanpassen en opzetten van rapporten volgens specifieke bedrijfsbehoeften.

  • Onderhoud en advies: Doorlopende ondersteuning voor data-analyse en interpretatie.

De kosten van Google Analytics 4 installeren en beheren hangt af van de specifieke vraag. Voor een indicatie van de kosten per dienst verwijzen we graag naar onze menukaart. Image by Studio Republic

Meer dan 100 mooie bedrijven gingen je voor 

Google Analytics 4 uitbesteden

Maak de overstap naar Google Analytics 4 en zorg ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst van digitale analyse. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de initiële setup tot geavanceerde analyse en interpretatie van uw data. 


Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we uw inzichten kunnen verdiepen en uw online prestaties kunnen verbeteren met Google Analytics 4. Laat ons u helpen een data-gedreven toekomst te bouwen voor uw bedrijf.Neem contact op

Tijd
bottom of page