top of page

Google Mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf (GMB) is een onmisbaar instrument voor elke lokale ondernemer die streeft naar maximale online zichtbaarheid. Het stelt bedrijven in staat hun aanwezigheid op Google, inclusief Zoeken en Maps, te beheren en te optimaliseren. 


Dit platform biedt een directe link tussen uw bedrijf en potentiële klanten, waardoor zij gemakkelijk toegang krijgen tot essentiële informatie zoals uw locatie, openingstijden, en klantbeoordelingen.

Neem contact op

Jarenlange Expertise

Datagedreven

Creatief en Effectief

Transparant

Waarom Google Mijn Bedrijf?

De voordelen van Google Mijn Bedrijf zijn aanzienlijk:


  • Verbeterde lokale zichtbaarheid: Uw bedrijf wordt prominent weergegeven in lokale zoekresultaten, wat de kans op fysieke en online interacties verhoogt.


  • Directe klantenfeedback: Klanten kunnen recensies achterlaten, wat zorgt voor waardevolle inzichten en een verhoogd vertrouwen bij potentiële klanten.


  • Inzicht in klantengedrag: GMB biedt gedetailleerde analyses over hoe klanten uw bedrijf vinden en interactie ermee hebben, wat essentieel is voor het verfijnen van uw marketingstrategieën.


clark-tibbs-oqStl2L5oxI-unsplash.jpg

Kosten Google Mijn Bedrijf

Het opzetten en beheren van een Google Mijn Bedrijf-profiel is volledig gratis. De investering zit hem vooral in de tijd en moeite die nodig zijn om uw profiel te optimaliseren en up-to-date te houden. Dit omvat het regelmatig bijwerken van uw bedrijfsinformatie, het reageren op klantrecensies, en het posten van updates of aanbiedingen. 


Voor bedrijven die deze taken willen uitbesteden, biedt ons marketingbureau gespecialiseerde diensten aan, gericht op het maximaliseren van uw lokale zichtbaarheid en klantenbinding via GMB. 


De kosten voor deze diensten variëren afhankelijk van de complexiteit en de gewenste frequentie van updates en monitoring, maar bieden een waardevolle investering in uw online aanwezigheid.


De belangrijkste factoren zijn:


  • Opzet en optimalisatie van het profiel: Tijd besteed aan het aanmaken, invullen, en optimaliseren van alle relevante bedrijfsinformatie.

  • Regelmatige updates: Frequentie van het posten van updates, aanbiedingen, en evenementen.

  • Respons op klantbeoordelingen: Tijd besteed aan het monitoren en reageren op klantrecensies.

  • Fotografie en video: Kosten voor professionele foto's en video's om het bedrijfsprofiel te verrijken. 


De kosten van Google Mijn Bedrijf installeren en beheren hangt af van de specifieke vraag. Voor een indicatie van de kosten per dienst verwijzen we graag naar onze menukaart. Image by Studio Republic

Meer dan 100 mooie bedrijven gingen je voor 

Google Mijn Bedrijf uitbesteden

Mis de kans niet om uw lokale zichtbaarheid en interactie met klanten te vergroten. Laat ons de zorg voor uw Google Mijn Bedrijf-profiel overnemen, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf runnen. 


Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons team u kan helpen met een op maat gemaakte strategie voor Google Mijn Bedrijf, inclusief het beheer van uw profiel, het optimaliseren van uw zichtbaarheid in lokale zoekresultaten, en het verbeteren van klantinteracties. 


Zet de stap naar een betere online aanwezigheid en laat uw bedrijf groeien met ons marketingbureau.Neem contact op

Tijd
bottom of page