top of page

Google Search Console

Google Search Console (GSC) is een krachtige tool ontworpen om website-eigenaren inzicht te geven in hoe hun site presteert in Google. 


Het biedt waardevolle data over zoekverkeer, prestaties, en technische issues, waardoor het een essentieel instrument is voor het monitoren en verbeteren van de zichtbaarheid van uw website in zoekresultaten.

Neem contact op

Jarenlange Expertise

Datagedreven

Creatief en Effectief

Transparant

Waarom Google Search Console installeren?

De integratie van Google Search Console in uw websitebeheer brengt diverse voordelen met zich mee:


  • Verbeterde zoekprestaties: Ontdek welke zoektermen bezoekers naar uw site leiden en hoe u uw content kunt optimaliseren om hoger in de zoekresultaten te verschijnen.


  • Technische website-analyse: Identificeer en los problemen op die uw website's prestaties kunnen beïnvloeden, zoals crawl-fouten, mobiele gebruiksvriendelijkheid, en beveiligingsproblemen.


  • Directe feedback van Google: Ontvang meldingen van Google over problemen op uw site die aandacht vereisen, zoals malware-aanvallen of penalty's.


clark-tibbs-oqStl2L5oxI-unsplash.jpg

Kosten Search Console

Google Search Console is gratis beschikbaar voor iedereen met een website. Het vereist echter een technisch inzicht om de geboden data effectief te interpreteren en toe te passen voor website-optimalisatie. 


Voor ondernemers en websitebeheerders die niet de tijd of expertise hebben om zich hiermee bezig te houden, biedt ons marketingbureau professionele ondersteuning. 


Afhankelijk van uw specifieke behoeften, zoals het oplossen van technische problemen, het verbeteren van uw SEO-strategie, of het regelmatig monitoren van uw site's prestaties, kunnen de kosten variëren. 


De belangrijkste factoren zijn:


  • Setup en configuratie: Tijd voor het instellen en configureren van de console voor uw website.

  • Monitoring en analyse: Regelmatige controle op fouten, dekking, en zoekprestaties.

  • Oplossen van problemen: Tijd en expertise nodig om geïdentificeerde problemen aan te pakken.


De kosten van Google Search Console installeren en beheren hangt af van de specifieke vraag. Voor een indicatie van de kosten per dienst verwijzen we graag naar onze menukaart. Image by Studio Republic

Meer dan 100 mooie bedrijven gingen je voor 

Google Search Console uitbesteden

Verbeter vandaag nog de prestaties en zichtbaarheid van uw website met de hulp van Google Search Console en ons deskundige team. 


Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften, van technische optimalisatie tot SEO-strategie en regelmatige performance monitoring. 


Laat ons u helpen om het maximale uit uw online aanwezigheid te halen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op

Tijd
bottom of page