top of page

SEO Tekstschrijver

Verhoog de Google ranking van je pagina's met behulp van onze SEO tekstschrijver. 

Het is niet makkelijk om hoog te ranken in de zoekresultaten van Google. Er is veel concurrentie en de optimalisatiegebieden zijn ook niet altijd even duidelijk. Gelukkig is Marketing Divisie op de hoogte van de laatste optimalisatietrends en weten we als geen ander waar er terrein te behalen valt. Wil jij geen kansen laten lopen binnen zoekmachine optimalisatie? Dan staat onze SEO tekstschrijver klaar om resultaten te boeken voor jouw bedrijf.

Kennis maken?

Tijd
Internet marketing bureau

De voordelen van een SEO tekstschrijver

Een SEO tekstschrijver brengt veel voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen waar je aan moet denken zijn:

  • ​Meer bezoekers

  • Hogere kwaliteit bezoekers

  • Meer leads

Meer bezoekers

Bij een hogere Google ranking zullen er meer mensen op jouw pagina klikken. Daardoor zal er stijging in het aantal websitebezoekers zijn.

Hogere kwaliteit bezoekers

De waarde in een goede SEO tekstschrijver zit hem in het feit dat de optimalisatie uitstekend is. Hierdoor krijg je relevantere bezoekers op jouw pagina dan dat je voorheen kreeg. Bezoekers die relevanter zijn voor jouw website hebben uiteindelijk meer waarde. 

Meer leads

Door de verhoging van het aantal websitebezoekers en kwalitatieve websitebezoekers, zal er meer contact zijn met uw doelgroep. Dit biedt de mogelijkheid om meer leads te verzamelen en uiteindelijk de omzet van je bedrijf te verhogen.

SEO diensten

Zoekwoorden
analyse

Voordat we beginnen aan jouw Google ranking, zal er eerst uitvoerig onderzoek moeten worden gedaan. Onze SEO tekstschrijver onderzoekt uw huidige content, de content binnen uw markt en bij uw concurrentie. Door dit te combineren met onze effectieve marketingtools weten wij binnen no-time op welke zoekwoorden we ons moeten focussen.

Content schrijven

Nadat het door onze zoekwoordanalyse duidelijk wordt wat de juiste strategie is, is het tijd om de juiste strategie ook daadwerkelijk te implementeren. 

Onze SEO tekstschrijver kan je huidige content verbeteren of nieuwe content creëren. Beiden opties kunnen gecombineerd worden om zo'n hoog mogelijke optimalisatie te bereiken

Technisch

On-page SEO is enorm belangrijk, maar wat er allemaal achter de schermen gebeurd kan niet over het hoofd worden gezien. Het is namelijk erg belangrijk dat Google jouw pagina goed begrijpt. Dit helpt bij de indexering en het bereiken van de relevante doelgroep.

Autoriteit

Naast relevantie en de technische kant heb je ook autoriteit. Zelfs wanneer Google jouw pagina goed begrijpt en weet welke doelgroep bij jouw past, is een hoge Google ranking niet gegarandeerd. De autoriteit die Google aan je pagina toekent wordt ook meegenomen in je ranking.

De autoriteit van je website kan je onderscheiden in domein autoriteit, pagina autoriteit en link autoriteit. 

Kennis maken?

Tijd
bottom of page