top of page

Website audit

Een website audit is een essentiële stap voor elk bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken en optimaliseren. Het proces omvat een grondige analyse van uw website om gebieden te identificeren die verbetering behoeven op het gebied van SEO, gebruiksvriendelijkheid, snelheid, en veiligheid. 


Door deze aspecten aan te pakken, kunt u de prestaties van uw website aanzienlijk verbeteren, wat leidt tot een hogere rangschikking in zoekmachines, een betere gebruikerservaring, en uiteindelijk meer conversies.

Neem contact op

Jarenlange Expertise

Datagedreven

Creatief en Effectief

Transparant

Waarom een website audit?

De voordelen van een professionele website audit omvatten:


  • Verbeterde Zoekmachine Zichtbaarheid: Identificeer en corrigeer SEO-tekortkomingen om hoger in zoekresultaten te verschijnen.


  • Gebruikerservaring Optimalisatie: Analyse van navigatie, content, en design om de gebruikerservaring te verbeteren en bouncepercentages te verlagen.


  • Snelheidsverbeteringen: Snellere laadtijden leiden tot betere gebruikerservaringen en positievere beoordelingen door zoekmachines.


  • Veiligheidsbeoordeling: Zorg ervoor dat uw website veilig is voor zowel gebruikers als bedrijfsgegevens, wat essentieel is voor het behouden van vertrouwen.

clark-tibbs-oqStl2L5oxI-unsplash.jpg

Kosten website audit 

De kosten van een website audit kunnen variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw website, evenals de diepgang van de audit die u wenst. 


Ons marketingbureau biedt op maat gemaakte auditpakketten die beginnen bij een basisanalyse tot aan uitgebreide audits die elk aspect van uw website omvatten. Deze investering is cruciaal voor het langetermijnsucces van uw online bedrijfsstrategie en biedt inzicht in verbeterpunten die directe impact hebben op uw bottom line.


De belangrijkste factoren zijn: 


  • Omvang van de audit: Diepte en breedte van de technische, SEO, en content audit.

  • Grootte en complexiteit van de website: Aantal pagina's en technische complexiteit.

  • Rapportage en aanbevelingen: Uitgebreidheid van het eindrapport en specifieke aanbevelingen.


De kosten van een website audit hangt af van de specifieke vraag. Voor een indicatie van de kosten per dienst verwijzen we graag naar onze menukaart. Image by Studio Republic

Meer dan 100 mooie bedrijven gingen je voor 

Website audit uitbesteden

Wacht niet langer om uw online potentieel te maximaliseren. Een website audit is de eerste stap naar een geoptimaliseerde online aanwezigheid die uw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. 


Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte website audit die uw site naar het volgende niveau tilt. Laat ons de diepgaande analyses uitvoeren die nodig zijn om uw online strategie te verfijnen en uw zakelijke doelstellingen te bereiken. Neem contact op

Tijd
bottom of page